“Ik wilde eigenlijk alleen een renovatie”

Eigenlijk wilde Ebelina haar oude keuken renoveren. Toch heeft ze onlangs een keuken bij Altis gekocht. “Paul adviseerde om een nieuwe keuken te nemen. Daar ben ik nu heel blij mee.”

“Ik heb bij verschillende winkels gekeken. Familie raadde me toen aan om eens naar Altis te bellen. Een paar weken later zat ik met Paul om tafel. In mijn eigen – oude – keuken! Ter plekke heeft hij een tekening gemaakt voor de nieuwe keuken. Hoe hij het deed, weet ik niet, maar die was meteen goed. Toen ik naar de winkel ging, hoefde ik alleen nog de bestelling definitief te maken.”

“Paul was eigenwijs genoeg om de keuken nog mooier te maken”

Voor zo’n prijs?

“We hadden 3000 euro klaarliggen voor een keukenrenovatie. Maar al snel bleek dat een nieuwe keuken een veel betere keuze zou zijn. Die kostte uiteindelijk ongeveer 6500 euro. Een flink bedrag natuurlijk, maar we hebben er zoveel voor teruggekregen! Alle details kloppen. Zo hebben we een speciaal kastje voor het koffiezetapparaat, waardoor het nu mooi in de kast is weggewerkt en niet meer op het aanrecht staat.”

Foutje in de levering

“Wel was het even schrikken bij de levering. Een keukenkastje paste namelijk niet; er was nog vijf centimeter ruimte over… Wat bleek? De stickers waren in de fabriek verwisseld. Gelukkig heeft Altis toen direct een nieuw kastje besteld. We hoefden er niet eens zelf achteraan te bellen. Alles werd voor ons geregeld.”

Aanrader

“Inmiddels is de keuken compleet, met alles erop en eraan. Ik vind het nu een fijne plek om te zijn. De kastjes liggen mooi op één lijn met elkaar en alles ziet er keurig strak uit. En omdat het een open keuken is, kan ik toch contact houden met de mensen in de woonkamer. Paul heeft echt over alle details meegedacht. Hij luisterde naar mijn ideeën, maar was vervolgens eigenwijs genoeg om het nog mooier te maken. Dan ben je een goede adviseur wat mij betreft!”

Foto's van de droomkeuken van Ebelina