“Het is precies geworden wat ik al die tijd in mijn hoofd heb gehad”

Onlangs maakten Jacqueline en Johan hun landelijke woonboerderij compleet met een nieuwe keuken. Het doel: hij moest strak en modern zijn, maar toch warm blijven. Samen met Altis gingen ze de uitdaging aan.

Jacqueline: “Het was nog best lastig. We hadden namelijk een grote en nog lege nieuwe ruimte. Veel mogelijkheden dus, maar dat zorgt ook voor veel keuzes. En keuzestress! We hadden een bepaalde sfeer in gedachten, maar konden die nog niet zo goed concreet maken. Paul heeft ons daar enorm bij geholpen.”

Klantenreferentie_Jacqueline

“Samen de beste keuzes gemaakt”

Goede adviseur

“Hij dacht echt van begin tot eind met ons mee. Over de sfeer, de stijl, de materialen… Er waren zoveel keuzes, maar Paul hielp ons om de juiste te maken. De 3D-tekening die hij maakte was daarbij een uitkomst; dan zie je het ontwerp pas echt tot leven komen. Al met al ben ik dus zeer tevreden.”

Warm en modern

En de keuken? “Bij de plaatsing kwam alles samen. De hoogglans achterwand, het kookeiland met hout en compostone, de indeling… Het klopt gewoon helemaal. Toen hij eenmaal af was, was het precies geworden wat ik in mijn hoofd had, al kon ik dat toen dus nog niet duidelijk omschrijven. Knap dat Paul dat er dus toch uit heeft gekregen. Zo hebben we er samen iets bijzonders van gemaakt, waar we nog jarenlang veel plezier van zullen hebben!”

Foto's van de droomkeuken van Jacqueline en Johan