“Het voelde meteen goed”

Jan kocht vorig jaar samen met zijn vriendin Mieke een woning in Berghem. Hun nieuwe keuken vonden ze bij Altis. En nog altijd krijgen daar complimenten over.

“Toen we bij Altis de showroom binnenstapten, voelde het meteen goed. We konden direct een afspraak maken met een adviseur: Paul. Die nam alle tijd voor ons. Dat vonden we erg prettig, want er komt zoveel op je af… We dachten dat we al een aardig beeld hadden van onze nieuwe keuken, maar we stonden versteld van de vele keuzes die we moesten maken. Ja, dan is het fijn dat iemand zó met je meedenkt.”

Slimme oplossing

“Een van de keuzes was het type aanrechtblad. We wilden een composiet keukenblad, maar dat betekende een extra naad. De adviseur stelde toen voor om te kiezen voor een keramisch blad, waardoor we maar één naad zouden krijgen. Een slimme oplossing waar we zelf niet aan gedacht hadden, en waar we nog steeds erg blij mee zijn. Dat geldt trouwens ook voor de afhandeling van enkele dingetjes die niet goed waren gegaan bij de installatie. We waren bijvoorbeeld niet tevreden over een kraan. Toen we dat aangaven, deed Altis daar helemaal niet moeilijk over en mochten we een andere uitzoeken.”

“Fijn dat iemand zó met je meedenkt”

Verschrikkelijk mooi plaatje

“Als we vanuit onze woonkamer naar de keuken kijken, is het gewoon een verschrikkelijk mooi plaatje geworden. We krijgen geregeld complimentjes, zo leuk! Vooral met het keramische keukenblad van bijna vierenhalve meter zijn we erg blij. We hadden de ruimte, dus dachten we: waarom ook niet?”

 

Bekijk hier de foto's van de nieuwe keuken van Jan en Mieke