Altis Keukens

keuken apparaten

Maak van koken echt een feestje

Een fijne keuken kan niet zonder goed keukenapparatuur. Bij Altis Keukens hebben we een breed aanbod aan keukenapparatuur van alleen A-merken tegen scherpe prijzen. De keukenapparatuur kan bestaan uit een afzuigkap, koel- en vrieskast, oven, magnetron, kookplaat en vaatwasser. Waar je ook naar op zoek bent, bij Altis kiest je de beste apparatuur welke jouw keuken echt afmaken. 

Afzuigkappen

Een afzuigkap, ook wel bekend als een dampkap, is een apparaat dat wordt gebruikt om kookdampen, -geuren en -vetten uit de keuken te verwijderen. Het is doorgaans geïnstalleerd boven een kookplaat of fornuis en bevat een ventilator en filtersysteem om de lucht te zuiveren en te recirculeren. Nieuwe trends zijn afzuigsystemen geïntegreerd in de kookplaat zoals een BORA waardoor de traditionele afzuigkappen tot het verleden behoren. 

Kookplaten

Er zijn verschillende soorten kookplaten beschikbaar op de markt, waaronder gas-, elektrische en inductiekookplaten. Bij het kiezen van een kookplaat zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals het type koken dat je doet, de grootte van de kookplaat en de beschikbare energiebron. Sommige kookplaten zijn uitgerust met extra functies, zoals geïntegreerde afzuigkappen, geïntegreerde grill- of friteusefuncties en geïntegreerde wokbranders.

Wijn(koel)kasten

Een wijnkoelkast is een handige en praktische manier om wijn op de juiste temperatuur te bewaren en te koelen, wat resulteert in betere smaken en aroma’s. Het is belangrijk om de juiste maat en het juiste type te kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Het is een populaire keuze voor wijnliefhebbers die hun wijnen op de ideale temperatuur willen bewaren en serveren.

keuken apparaten

Leer koken als een professional

Bij Altis Keukens gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige BOSCH apparatuur voor uw keuken. We willen dat u het meeste haalt uit uw nieuwe apparatuur en een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft! Daarom zijn we verheugd u te laten weten dat bij de aanschaf van BOSCH apparatuur, u een exclusieve BOSCH voucher ontvangt voor een kookworkshop op locatie. Tijdens deze workshop leert u van professionele chef-koks hoe u het beste uit uw BOSCH apparatuur kunt halen en de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Ovens

Ovens zijn onmisbaar in de moderne keuken en er zijn vele soorten ovens beschikbaar. Er zijn een aantal factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een oven, zoals de grootte van de ovenruimte, de energie-efficiëntie en de beschikbare functies en instellingen. Moderne ovens hebben vaak handige functies zoals automatische programma’s en timers, en sommige modellen zijn zelfs op afstand bedienbaar via een app op uw smartphone.

Vaatwassers

Vaatwassers zijn een belangrijk onderdeel van de moderne keuken en er zijn veel verschillende soorten en maten beschikbaar. De nieuwste trends op het gebied van vaatwassers richten zich vooral op efficiëntie en gebruiksgemak, zoals slimme vaatwassers die op afstand kunnen worden bediend met een app op uw smartphone. Andere trends zijn speciale programma’s voor delicate items, stoomreinigingsfuncties en verbeterde droogtechnologieën.

Koelkasten

De koelkast is een onmisbaar apparaat in de keuken. Naast de standaard koelkasten zijn er diverse andere soorten koelkasten op de markt. De laatste trends op het gebied van koelkasten richten zich vooral op energiezuinigheid en duurzaamheid. Daarnaast wordt er steeds meer aandacht besteed aan slimme functies en gebruiksgemak. Ook de retro koelkasten blijven nog steeds populair en de kleuren en modellen worden steeds diverser.

Advies nodig? Wij denken met u mee.

Bent u benieuwd naar de laatste trends op het gebied van keuken apparaten? Wij informeren u graag.