Altis Keukens

keukenontwerp

Een rechte keuken zorgt voor een efficiënte keuken

Een rechte keuken is ideaal in ruimtes met beperkte afmetingen, omdat het een efficiënte opstelling biedt zonder verspilling van ruimte. Het lineaire ontwerp van een rechte keuken zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve workflow, waarbij alle benodigde elementen binnen handbereik zijn. Bovendien maakt een rechte keuken het gemakkelijker om het werkblad, de kasten en de apparatuur overzichtelijk te organiseren. Het minimalisme en de strakke uitstraling van een rechte keuken dragen bij aan een moderne en tijdloze esthetiek die gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende interieurstijlen. 

rechte keukens

Bij Altis vindt u altijd een keuken welke bij u past!

rechte keukens

Wij vertellen u graag meer over de kenmerken van rechte keukens

Een rechte keuken heeft een lineaire opstelling waarbij de keukencomponenten, zoals het aanrechtblad, de kasten en de apparatuur, recht naast elkaar zijn geplaatst langs één muur.

Dankzij de eenvoudige en lineaire indeling van een rechte keuken wordt de beschikbare ruimte optimaal benut. Dit maakt het ideaal voor kleinere keukens of ruimtes met beperkte afmetingen.

Een rechte keuken kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende interieurstijlen en smaken. Het minimalistische ontwerp en de strakke lijnen dragen bij aan een tijdloze uitstraling die zich makkelijk aanpast aan trends.

Een rechte keuken is ook goed geschikt voor open plattegronden, waar de keuken direct grenst aan de woonruimte. Het creëert een naadloze en harmonieuze verbinding tussen de keuken en de rest van het interieur.

Jules vertelt u graag meer!

Wilt u meer weten over rechte keuken? Jules - 1 van onze keukenadviseurs - vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

showroom

Rechte keukens in onze showroom

Indien u op zoek bent naar een nieuwe rechte keuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan Altis Keukens. In onze schitterende showroom, gelegen op de woonboulevard in Oss, presenteren wij een uitgebreide collectie van prachtige moderne keukens. Onze deskundige keukenadviseurs staan klaar om u uitgebreid te informeren over deze keukens en u te voorzien van gedetailleerd advies dat aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.