Altis Keukens

collectie

Moderne keukens design en optimale functionaliteit

Esthetisch, modern, designgeoriënteerd: onze ‘moderne’ keukens zijn strak en functioneel. Hier staan heldere structuren met afwisselende fronten en kleurige variaties op de voorgrond, van warm nougat-eiken tot strak geel of juist trendy mat zwart. In alle gevallen, een eigentijdse keuken met een tijdloze uitstraling.

moderne keukens

Strakke lijnen en een gladde afwerking

hoekkeukens

Wij vertellen u graag meer over de kenmerken van moderne keukens

Minimalistische stijl: Moderne keukens hebben een strak en minimalistisch ontwerp, waarbij nadruk wordt gelegd op de vorm en de functie van de elementen.

Geometrische vormen: Moderne keukens gebruiken geometrische vormen, zoals rechte lijnen, strakke hoeken en precieze curves, om een schone en moderne uitstraling te creëren.

Metalen en glazen oppervlakken: Metalen en glazen oppervlakken, zoals roestvrijstalen werkbladen en glazen deuren, zijn veelgebruikte elementen in moderne keukens om een heldere en moderne uitstraling te creëren.

Innovatieve technologieën: Moderne keukens hebben vaak geavanceerde technologieën, zoals sensortoetsen, touchscreens en verlichting op sensoren, die bijdragen aan een efficiënte en gemakkelijke werkomgeving.

Jules vertelt u graag meer!

Wilt u meer weten over hoekkeukens? Jules - 1 van onze keukenadviseurs - vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

showroom

Kom langs voor de mooiste keukens!

Indien u interesse heeft in de aanschaf van een nieuwe moderne keuken, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan Altis Keukens. In onze fraaie showroom, gelegen op de woonboulevard te Oss, presenteren wij een uitgebreid assortiment aan moderne keukens. Onze deskundige keukenadviseurs staan klaar om u gedetailleerde informatie te verschaffen over deze keukens en u van passend advies te voorzien.

Let op, zondag gesloten!

Beste klanten,

Graag attenderen wij u erop dat onze showroom in de maanden juni, juli en augustus op zondag gesloten is.

 


Dit zal sluiten in 20 seconden