Altis Keukens

OVENS

Vereenvoudig het kookproces met een slimme oven

Een oven is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Het zorgt voor nog meer kookgemak en met de ovens van vandaag de dag maak je heerlijke gerechten. de nieuwste trends op het gebied van ovens richten zich vooral op gebruiksgemak, gezondheid, esthetiek en duurzaamheid.

OVENS

Benieuwd naar de laatste trends als het gaat om ovens

Slimme ovens: Deze ovens maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals WiFi-connectiviteit en spraakbesturing om het kookproces te vereenvoudigen en te verbeteren. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw oven bedienen en instellingen wijzigen via uw smartphone of stem.

Meerdere kookzones: Sommige ovens hebben meerdere kookzones en -ruimtes, waardoor u verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden op verschillende temperaturen en instellingen.

Geavanceerde reinigingstechnologieën: Veel ovens zijn tegenwoordig uitgerust met zelfreinigende technologieën zoals pyrolyse, waarbij hoge temperaturen worden gebruikt om vet en vuil te verbranden en het as daarna gemakkelijk kan worden weggeveegd.

Efficiënt energieverbruik: Er is een groeiende vraag naar ovens die energiezuiniger zijn en minder stroom verbruiken. Sommige ovens hebben bijvoorbeeld een energielabel A+++ en maken gebruik van geavanceerde isolatietechnieken om warmteverlies te verminderen.

OVENS

Op zoek naar een energiezuinige oven

Er zijn meerdere factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een oven, zoals de grootte van de ovenruimte, de energie-efficiëntie en de beschikbare functies en instellingen. Moderne ovens hebben vaak handige functies zoals automatische programma’s en timers, en sommige modellen zijn zelfs op afstand bedienbaar via een app op uw smartphone.