Altis Keukens

keuken stijlen

Altijd een keuken die bij u past

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij Altis Keukens aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een moderne keuken, een hoekkeuken of juist liever een kookeiland met kastenwand heeft. Bij Altis Keukens luisteren wij graag naar uw wensen, zodat we samen tot uw droomkeuken kunnen komen. We begrijpen dat uw keuken een belangrijke ruimte is in uw huis, daarom streven we ernaar om een ontwerp te creëren dat perfect past bij uw stijl, behoeften en levensstijl. Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden en u te helpen bij elke stap van het proces. 

keuken technieken

De nieuwste keukentechnieken

Als u een nieuwe keuken aanschaft bij Altis Keukens, heeft u keuze uit een uitgebreid aanbod van de nieuwste keukentechnologieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ingebouwde touchscreens, kooksystemen zonder afzuigkap of keukenapparatuur wat gemakkelijk te bedienen is vanaf uw telefoon. Bij Altis Keukens hebben we een groot aanbod van de nieuwste keukenapparatuur van topmerken. We begrijpen dat technologie een belangrijke rol speelt in de moderne keuken, daarom streven we ernaar om u de meest innovatieve en geavanceerde opties te bieden. 

keuken collectie

Bij ons vindt u altijd een keuken die bij u past!

Moderne keuken

Esthetisch, modern, designgeoriënteerd; onze moderne keukens zijn strak en functioneel. Hier staan heldere structuren met afwisselende fronten en kleurige variaties op de voorgrond, van warm nougat-eiken tot strak geel of juist trendy mat zwart. In alle gevallen een eigentijdse keuken met een tijdloze uitstraling.

Hoekkeuken

De hoekkeuken is een van de meest geplaatste keukenopstellingen in Nederland. Dat is niet voor niets, een keuken in hoekopstelling neemt relatief weinig ruimte in beslag en biedt veel werkruimte. Hierdoor wordt de ruimte maximaal benut en krijgt de keuken een unieke vorm. 

Greeploze keuken

Het wezenlijke is onzichtbaar. De eenvoudige helderheid van deze esthetisch gereduceerde keukens wordt uitgedrukt in strakke lijnen. Royaal vormgegeven fronten, hoogwaardige materialen en innovatieve techniek zijn de kenmerken van deze moderne keukenarchitectuur, die rekening houdt met de nieuwe, individuele vormen van wonen en inrichten.

Landelijke keuken

De huiselijke, knusse sfeer van een landelijke keuken is al jarenlang een terugkerende keuze voor veel van onze klanten. Binnen deze sfeer zijn veel verschillende mogelijkheden om er een eigen draai aan te geven, van de rijke kwaliteit van materialen tot een unieke indeling. Van traditioneel tot helemaal eigentijds.

Keuken met kookeiland

Kookeilanden zijn ontzettend populair. Koken is niet langer iets wat je doet in een weggestopt kamertje. We willen liever een kookeiland om gezamenlijk te kunnen koken, om koffie aan te drinken of juist om lekker aan te borrelen. Of wat te denken van een gezellige avond met vrienden waarbij het kookeiland het centrale middelpunt is van de gezelligheid. Een keuken met kookeiland biedt diverse mogelijkheden en is vandaag de dag een echte eye-catcher voor je woning. 

Showroom keuken

De huiselijke, knusse sfeer van een landelijke keuken is al jarenlang een terugkerende keuze voor veel van onze klanten. Binnen deze sfeer zijn veel verschillende mogelijkheden om er een eigen draai aan te geven, van de rijke kwaliteit van materialen tot een indeling. Van traditioneel tot helemaal eigentijds.

Kastenwanden

Bij iedere woonstijl en in elk type ruimte past een schuifwandkast. De deuren zijn niet alleen verkrijgbaar in houtdecors en glas met verschillende decoraties, maar ook in gekleurd glas, gezandstraald glas, spiegelglas of in een klassieke uitvoering. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos. U kunt kleurencombinaties maken, spelen met vakverdelingen en materialen. Laat uw fantasie de vrije loop en creëer uw eigen woonsfeer.

Samen maken wij de juiste keuze!

Op zoek naar een nieuwe keuken? Onze deskundige adviseurs helpen u graag!