Altis Keukens

keukenontwerp

Een kookeiland als middelpunt van uw woning

Kookeilanden zijn ontzettend populair. Koken is niet langer iets wat je doet in een weggestopt kamertje. We willen liever gezamenlijk koken, maar ook om koffie aan te drinken, om aan te borrelen en te eten.

Kookeilanden

Bij Altis vindt u altijd een keuken welke bij u past!

hoekkeukens

Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een kookeiland.

Verbetering van de sociale interactie: Een kookeiland creëert een centraal punt in de keuken, waardoor de sociale interactie tussen de keuken en de andere ruimtes in het huis wordt verbeterd.

Verhoogde zithoek: Veel kookeilanden zijn uitgerust met barstoelen of krukken, waardoor er een verhoogde zithoek ontstaat in de keuken.

Extra werkruimte: Een kookeiland biedt extra werkruimte, wat handig is voor het bereiden van maaltijden en het uitvoeren van andere keukentaken.

Opbergruimte: Sommige kookeilanden hebben opbergruimte, zoals laden en kasten, wat de keuken efficiënter maakt.

Maikel vertelt u graag meer!

Wilt u meer weten over kookeilanden? Maikel - 1 van onze keukenadviseurs - vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

showroom

Kookeilanden in onze showroom

Indien u op zoek bent naar een nieuwe keuken met kookeiland, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan Altis Keukens. In onze schitterende showroom, gelegen op de woonboulevard in Oss, presenteren wij een uitgebreide collectie van prachtige keukens met kookeilanden. Onze deskundige keukenadviseurs staan klaar om u uitgebreid te informeren over deze keukens en u te voorzien van gedetailleerd advies dat aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

nl_NLNederlands