Altis Keukens

onze werkwijze

Bij Altis nemen wij de tijd voor u

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij Altis Keukens aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een moderne keuken, een hoekkeuken of liever een kookeiland met kastenwand heeft. Bij Altis Keukens luisteren wij graag naar uw wensen zodat we samen tot uw droomkeuken komen. 

altis keukens

Onze werkwijze

1. Welkom in onze prachtige showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Doe een rondje in onze prachtige showroom om ons aanbod te zien en alvast wat inspiratie op te doen. Misschien vindt u uw droomkeuken al in onze showroom en anders stellen we hem graag samen met jullie.

2. Wij luisteren naar de wensen

Laten we met elkaar in gesprek gaan. Onze ervaren keukenadviseurs vertellen jullie alles over de mogelijkheden. Vervolgens nemen we alle wensen door om een goed beeld te krijgen van jullie droomkeuken. We nemen alle tijd want we begrijpen dat het best lastig is keuzes te maken.

3. Wij tekenen de droomkeuken

De volgende stap in de realisatie van jullie droomkeuken is jullie wensen en huidige situatie om te zetten in een bouwtekening van jullie droomkeuken. We denken aan alles zodat we zeker weten dat de keuken voldoet aan de verwachtingen en past binnen jullie interieur. 

4. Een transparante, eerlijke offerte

Alle wensen zijn bekend. Jullie ontvangen van ons een uitgebreide offerte waarin alles is gespecificeerd. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn. Bovendien doen we niet aan het bekende “kortingencircus”. Jullie krijgen bij ons meteen de juiste prijs. En geloof ons, scherper is nauwelijks mogelijk. Is Altis duurder dan andere keukenzaken? Nee! Sterker nog; Bij Altis Keukens durven we te zeggen dat we nooit duurder zijn dan andere keukenzaken mits er gelijk wordt geoffreerd! 

5. Jullie droomkeuken wordt geplaatst

De dag is eindelijk aangebroken dat onze vakkundige monteurs langskomen en de keuken komen plaatsen. Uiteraard hebben we van tevoren het proces met jullie doorgelopen. Onze monteurs zorgen ervoor dat ze pas weg gaan als jullie tevreden zijn over het resultaat. 

6. Gefeliciteerd met jullie droomkeuken

Geweldig, jullie nieuwe droomkeuken is een feit, wat is het een plaatje geworden. Inmiddels is de keuken netjes door jullie betaald en zijn jullie helemaal tevreden met de service die we hebben geboden. We wensen jullie dan ook veel plezier met jullie nieuwe Altis keuken. 

7. Hebben jullie nog vragen?

Mochten er zich achteraf problemen voordoen (waar wij vanzelfsprekend niet vanuit gaan) of zijn er nog vragen of komen jullie ergens niet uit? Onze medewerkers staan ook dan klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Zo komen jullie niet voor onaangename verassingen te staan. 

Samen maken wij uw droomkeuken

Vanaf het moment dat u bij ons in de showroom binnenstapt tot de oplevering van uw keuken. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verkoopt.