Altis Keukens

ALTIS KEUKENS

Kom werken bij Altis Keukens

Altis Keukens is een familiebedrijf waar vakmanschap de basis vormt. Van advies tot en met uitvoering; alles is erop gericht dat u straks een keuken heeft waarin elk detail klopt. Door onze jarenlange ervaring weten we altijd een oplossing te vinden. Geen “snelle jongens” die met kortingen strooien dus, maar betrouwbare adviseurs die hun vak verstaan. Let maar eens op, daardoor bent u bij ons meestal goedkoper uit.

Trots op onze monteurs

We houden de kwaliteit van ons werk graag in eigen handen. Daarom hebben we een team met eigen monteurs welke er eigenhandig op toezien dat uw gekozen keuken op exact de juiste manier gemonteerd wordt en helemaal voldoet aan uw verwachtingen. En heeft u een vraag, dan helpen onze monteurs u graag.  Onze monteurs vertrekken pas als er een perfect eindresultaat is gerealiseerd waar u tevreden over bent!

Liefhebbers en vakmensen

Als professionele en gepassioneerde experts leggen wij de lat hoog voor onszelf en streven wij voortdurend naar excellentie. Onze ongeëvenaarde aandacht voor detail is terug te vinden in alles wat we doen, of het nu gaat om kleine taken of grote projecten. Onze compromisloze toewijding aan kwaliteit heeft ons mogelijk gemaakt om consequent uitzonderlijke resultaten te leveren die onze klanten inspireren.

kom werken bij altis keukens

Openstaande vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures

nl_NLNederlands