Altis Keukens

MERKEN

Wij werken alleen met topmerken

Altis Keukens, een gerenommeerd keukenbedrijf, biedt een scala aan keukenmerken die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit en vakmanschap. Onder de degelijke merken die Altis Keukens voert, vallen Hacker, Pronorm en Keller. Met hun jarenlange ervaring en innovatieve ontwerpen hebben deze merken een solide reputatie opgebouwd in de keukenindustrie.

ALTIS KEUKENS

Wij kunnen aan al uw keukenwensen voldoen

Häcker

Traditioneel vakmanschap

Häcker, een Duits merk, staat bekend om zijn hoogwaardige keukens die zowel functioneel als stijlvol zijn. Het bedrijf combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologieën om keukens te creëren die aan de hoogste normen voldoen. Häcker biedt een breed scala aan ontwerpen, variërend van strakke en minimalistische stijlen tot meer klassieke en landelijke ontwerpen. Met oog voor detail en duurzaamheid zorgen Häcker-keukens voor een optimale gebruikerservaring en bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Pronorm

Functionaliteit en ergonomie

Pronorm, ook een Duits merk, staat bekend om zijn hoogwaardige keukens met een tijdloos design en een perfecte afwerking. Het merk richt zich op functionaliteit en ergonomie, waarbij elke centimeter van de keukenruimte optimaal wordt benut. Pronorm biedt een breed scala aan keukenstijlen, van strakke en moderne ontwerpen tot meer traditionele en landelijke esthetiek. Met aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en innovatieve oplossingen streeft Pronorm ernaar om keukens te leveren die voldoen aan de wensen en behoeften van elke individuele klant.

Iluminate

Exclusieve high-end keukens

 
 
 

 

Keller

Nieuwste trends en ontwikkelingen

Keller is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve keukens met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het merk biedt een breed scala aan keukenstijlen, van eigentijds tot tijdloos en van modern tot klassiek. Keller streeft naar een perfecte combinatie van functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid. Met oog voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenindustrie zorgt Keller ervoor dat hun keukens voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en tegelijkertijd betaalbaar blijven.

Altis keukens

De beste keuze en variaties

Altis Keukens heeft bewust gekozen voor deze degelijke merken om klanten de beste keuze en variatie te bieden. Met Hacker, Pronorm en Keller kunnen klanten vertrouwen op keukens die niet alleen prachtig zijn ontworpen, maar ook duurzaam en functioneel zijn. Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne keuken, een klassiek en tijdloos ontwerp of iets daartussenin. Altis Keukens heeft met deze merken de mogelijkheid om aan elke keukenwens te voldoen.