Altis Keukens

collectie

Een landelijke keuken is echt thuiskomen

De huiselijke, knusse sfeer van een landelijke keuken is al jarenlang een terugkerende keuze voor veel van onze klanten. Binnen deze sfeer zijn veel verschillende mogelijkheden om er een eigen draai aan te geven, van de rijke kwaliteit van materialen tot een indeling. Van traditioneel tot helemaal eigentijds.

landelijke keukens

Altijd een warm welkom

landelijke keukens

Wij vertellen u graag meer over de kenmerken van landelijke keukens

Natuurlijke materialen: Landelijke keukens maken gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, steen en aardewerk, om een warm en comfortabel gevoel te creëren.

Decoratieve accessoires: Decoratieve accessoires, zoals houten koffiemolens, antieke potten en pannen, en verzamelingen van oude borden en potten, geven de keuken een uniek en persoonlijk karakter.

Rustieke accenten: Deze keukens kenmerken zich door het gebruik van rustieke accenten, zoals gebogen deuren, versleten lades en gebarsten tegels, die de nadruk leggen op het verleden en het verhaal achter het huis.

Warme kleuren: Landelijke keukens gebruiken warme kleuren, zoals crème, beige en bruin, om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren.

Paul vertelt u graag meer!

Wilt u meer weten over hoekkeukens? Paul - 1 van onze keukenadviseurs - vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

showroom

Landelijke keukens in onze showroom

Als u op zoek bent naar een nieuwe landelijke keuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan Altis Keukens. In onze schitterende showroom, gelegen op de woonboulevard in Oss, presenteren wij een uitgebreide collectie prachtige landelijke keukens. Onze ervaren keukenadviseurs staan klaar om u uitgebreid te informeren over deze keukens en u van deskundig advies te voorzien.