Altis Keukens

accessoires

Geef uw nieuwe keuken een boost

Bij Altis Keukens bieden we een breed scala aan accessoires die speciaal zijn ontworpen om de functionaliteit van uw keuken uit te breiden en het dagelijkse koken en bereiden van maaltijden te vereenvoudigen. Of u nu een gepassioneerde thuiskok bent of gewoon op zoek bent naar handige oplossingen om uw keukenroutine te verbeteren, onze collectie accessoires staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen. 

Opbergoplossingen

Maximaliseer de ruimte in uw keuken met slimme opbergoplossingen zoals uitschuifbare lade-inzetstukken, wandrekken en speciale houders voor potten en pannen.

Slimme apparatuur

Upgrade uw keuken met slimme apparatuur, zoals slimme koelkasten, kookplaten en ovens, die u in staat stellen om uw keuken op afstand te bedienen en te automatiseren.

Keukengadgets

Vereenvoudig het kookproces met handige keukengadgets, zoals snijhulpmiddelen, multifunctionele apparaten en innovatieve keukenhulpmiddelen voor meten, mengen en bereiden van ingrediënten. Een vacumeer apparaat houdt uw voedsel tot wel 3 maal langer vers. Ingrediënten blijven langer op smaak en tenslotte houdt u meer ruimte over in uw vriezer. 

Keukenhulpmiddelen

Investeer in hoogwaardige keukenhulpmiddelen zoals scherpe messen, ergonomische snijplanken, hittebestendige spatels en tangen voor veilig en efficiënt koken. Ook een zeepdispenser is een handig hulpmiddel in uw keuze. Het houdt uw keukenblad mooi opgeruimd en u heeft zeep altijd bij de hand. 

Organisatiesystemen

Houd uw keukenspullen georganiseerd met behulp van organisatiesystemen zoals speciale bakjes en mandjes voor kruiden, besteklades en opbergbakken voor voedselcontainers.

Advies nodig? Wij denken met u mee.

Bent u benieuwd naar de laatste trends op het gebied van keuken accessoires? Wij informeren u graag.

nl_NLNederlands