Altis Keukens

keukenontwerp

De talloze mogelijkheden van hoekkeukens

De hoekkeuken is een van de meest geplaatste keuken opstellingen in Nederland. En dat is niet voor niets. Een keuken in hoekopstelling neemt relatief weinig ruimte in beslag en biedt veel werkruimte. Hierdoor wordt de ruimte maximaal benut en krijgt de keuken een unieke vorm. 

hoekkeukens

Bij Altis vindt u altijd een keuken welke bij u past!

hoekkeukens

Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een hoekkeuken.

Ruimtebesparing: De hoek van een ruimte is vaak ongebruikt, maar een hoekkeuken maakt hier optimaal gebruik van en bespaart op deze manier ruimte.

Aesthetisch aantrekkelijk: De unieke vorm van een hoekkeuken maakt deze aantrekkelijk voor het oog en kan een statement maken in de keuken.

Meer opbergruimte: Doordat een hoekkeuken twee zijden van een ruimte benut, is er meer opbergruimte beschikbaar dan in een traditionele keuken.

Betere verkeersdoorstroming: Een hoekkeuken maakt de verkeersdoorstroming in de keuken beter, wat handig is bij het bereiden van maaltijden.

Martijn vertelt u graag meer!

Wilt u meer weten over hoekkeukens? Martijn - 1 van onze keukenadviseurs - vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

showroom

Hoekkeukens in onze showroom

Indien u op zoek bent naar een nieuwe hoekkeuken, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan Altis Keukens. In onze schitterende showroom, gelegen op de woonboulevard in Oss, presenteren wij een uitgebreide collectie van prachtige hoekkeukens. Onze ervaren keukenadviseurs staan klaar om u uitgebreid te informeren over deze keukens en u te voorzien van gedetailleerd advies dat aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.