Altis Keukens

keukenontwerp

U keuken is een perfecte combinatie stijl en gebruik

U-vormige keukens stralen een tijdloze elegantie uit en worden vaak beschouwd als de belichaming van functioneel design. Met hun uitgestrekte werkbladen en overvloedige opbergruimte bieden U-vormige keukens een perfecte combinatie van stijl en praktisch gebruik. De unieke U-vormige opstelling creëert een gezellige en efficiënte kookomgeving, waarin elke centimeter van de beschikbare ruimte wordt benut.

U keukens

Bij Altis vindt u altijd een keuken welke bij u past!

U - keuken

Wij vertellen u graag meer over de kenmerken van een U keuken

Met zijn drie zijden biedt de u-vormige keuken maximale opbergruimte en werkbladruimte. Dit is vooral handig in grotere keukens, waar je veel ruimte hebt om te werken, te koken en spullen op te bergen.

Door de drie zijden van de U-vormige keuken is er veel kast- en laderuimte beschikbaar. Dit biedt voldoende ruimte om keukengerei, pannen, serviesgoed en andere kookbenodigdheden georganiseerd op te bergen.

De U-vormige keuken creëert een gezellige en intieme sfeer, vooral als er een eiland in het midden wordt geplaatst. Dit maakt het gemakkelijk om te socializen en interactie te hebben met familie en gasten tijdens het koken.

Een U-vormige keuken kan worden aangepast aan verschillende keukenafmetingen en stijlen. Het kan worden aangepast aan zowel kleine als grote keukens en biedt de mogelijkheid om verschillende indelingen en materialen te gebruiken.

Paul vertelt u graag meer!

Wilt u meer weten over U-keukens? Paul - 1 van onze keukenadviseurs - vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

showroom

Bekijk de mooiste keukens met u-vorm in onze showroom

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe U-vormige keuken, kom dan eens langs bij Altis Keukens. In onze prachtige showroom op de woonboulevard in Oss hebben wij prachtige moderne keukens opgesteld. En onze keukenadviseurs vertellen u graag meer over deze keukens. 

nl_NLNederlands