Altis Keukens

ALTIS KEUKENS

Eigen monteurs en logistiek

We zijn trots om een uitgebreid scala aan keukens van hoge kwaliteit en een uitstekende service aan te bieden. Wat ons onderscheidt, is dat we beschikken over een team van eigen ervaren monteurs en dat we de logistiek volledig in eigen beheer hebben. Door de logistiek en installatie in eigen beheer te hebben, kunnen we een naadloze en betrouwbare service bieden aan al onze klanten. We begrijpen dat het kopen van een keuken een grote investering is, zowel qua tijd als geld, we streven ernaar om uw ervaring bij ons zo positief en stressvrij mogelijk te maken.

Trots op onze monteurs

Onze eigen monteurs zijn toegewijd aan het leveren van vakmanschap van topkwaliteit. Ze hebben jarenlange ervaring en expertise in het installeren en monteren van keukens. Of het nu gaat om het plaatsen van kasten, het installeren van apparatuur of het afwerken van details, ons team zorgt ervoor dat elke keuken perfect wordt geïnstalleerd, met oog voor detail en met aandacht voor uw wensen.

Logistiek alles onder controle

Wij hebben de logistiek van begin tot eind volledig in eigen beheer. Vanaf het moment dat u uw keuken bij ons bestelt tot aan de levering en installatie, zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt. Ons efficiënte logistieke team zorgt voor een tijdige en zorgvuldige levering van alle benodigde materialen, en werkt nauw samen met onze monteurs om ervoor te zorgen dat de installatie op het afgesproken tijdstip plaatsvindt.

Samen maken we er een droomkeuken van!

We zien u graag in onze mooie showroom aan de Woonboulevard Oss. De koffie staat voor u klaar. 

nl_NLNederlands