Altis Keukens

ALTIS KEUKENS

Een echt Brabants familiebedrijf

Altis Keukens is een familiebedrijf waar vakmanschap de basis vormt. Van advies tot en met uitvoering; alles is erop gericht dat u straks een keuken heeft waarin elk detail klopt. Door onze jarenlange ervaring weten we altijd een oplossing te vinden. Geen “snelle jongens” die met kortingen strooien, maar betrouwbare adviseurs die hun vak verstaan. Let maar eens op, daardoor bent u bij ons meestal goedkoper uit!

Trots op onze monteurs

We houden de kwaliteit van ons werk graag in eigen handen. Daarom hebben we een team met eigen monteurs welke er eigenhandig op toezien dat uw gekozen keuken op exact de juiste manier gemonteerd wordt en helemaal voldoet aan uw verwachtingen. En heeft u een vraag, dan helpen onze monteurs u graag.  Onze monteurs vertrekken pas als er een perfect eindresultaat is gerealiseerd waar u tevreden over bent!

Top kwaliteit keukens voor iedereen

Als vakmensen én liefhebbers leggen we de lat hoog: elk detail moet kloppen. Daarom werken we alleen met A-merken. Dat geldt voor de keukens en de apparatuur. Van inmeten tot en met oplevering: we nemen u alles uit handen. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij gaan aan het werk tot uw keuken volledig ‘kookklaar’ is. En natuurlijk houden we u bij elke stap in dat proces zorgvuldig op de hoogte.

Kom langs in onze prachtige winkel​

In 2000 opende Altis Keukens haar deuren op de woonboulevard in Oss. Deze is gevestigd aan de Frankenweg 55, aan de weg van de toekomst. In onze prachtige showroom vindt u een uitgebreid aanbod aan keukens. U kunt er gratis parkeren en om een ontspannen sfeer te creëren, biedt de woonboulevard naast de winkels, ook een lunchcafé. Wij zijn ook op zondagen geopend, behalve in juni, juli en augustus. 

Trots op onze monteurs

We houden de kwaliteit van ons werk graag in eigen handen. Daarom hebben we een team met eigen monteurs welke er eigenhandig op toezien dat uw gekozen keuken op exact de juiste manier gemonteerd wordt en helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Heeft u een vraag, dan helpen onze monteurs u graag.  Onze monteurs vertrekken namelijk pas als er een perfect eindresultaat is gerealiseerd waar u tevreden over bent!

Top kwaliteit keukens voor iedereen

Als vakmensen én liefhebbers leggen we de lat hoog; elk detail moet kloppen. Daarom werken we alleen met A-merken. Dat geldt voor de keukens en de apparatuur. Van inmeten tot en met oplevering; we nemen u alles uit handen. U geeft aan wat uw wensen zijn, wij gaan aan het werk tot uw keuken volledig kookklaar is. Natuurlijk houden we u bij elke stap in dat proces zorgvuldig op de hoogte.

Kom langs in onze prachtige winkel​

In 2000 opende Altis Keukens haar deuren op de woonboulevard in Oss. Deze is gevestigd aan de Frankenweg 55, aan de weg van de toekomst. In onze prachtige showroom vindt u een uitgebreid aanbod aan keukens. U kunt er gratis parkeren en om een ontspannen sfeer te creëren, biedt de woonboulevard naast de winkels, ook een lunchcafé. Altis Keukens is op zondagen geopend, met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus. 

ALTIS KEUKENS

Thuis in goede smaak!

Maak kennis met ons team

Betrouwbare adviseurs die hun vak verstaan

Paul Verwijst

Bedrijfsleider

Martijn van Meerten

Assistent bedrijfsleider

Jules Verwijst

Keukenadviseur

Maikel van der Wijst

Keukenadviseur

Hans Wijsbeck

Projectmanager

Tanja Hendriks

Gastvrouw

Chloe Verwijst

Gastvrouw

Twan van der Wielen

Backoffice manager

Theo Lammers

Backoffice

Brian van Wijchen

Backoffice

Ingrid Vlaskamp

Service & planning

Ron Dappers

Financial controller

Ton Vloet

Keukenmonteur

Mark van Boekel

Keukenmonteur

Tonnie van Tiel

Keukenmonteur

Stan van Zanten

Keukenmonteur

Rens de Bruin

Keukenmonteur

Christ van den Wijngaard

Servicemonteur

Nol de Been

Magazijn & logistiek