Altis Keukens

afzuigkappen

Op zoek naar de perfecte afzuiging voor jouw keuken?

Er zijn verschillende soorten afzuigkappen beschikbaar op de markt, waaronder wandmodellen, eilandmodellen, geïntegreerde modellen en onderbouwmodellen. Wandmodellen worden bevestigd aan de muur boven de kookplaat, terwijl eilandmodellen worden opgehangen boven een kookeiland. Geïntegreerde modellen zijn ontworpen om naadloos op te gaan in de keuken en zijn verborgen achter kastdeuren, terwijl onderbouwmodellen worden geïnstalleerd onder kasten boven de kookplaat.

AFZUIGSYSTEMEN

Tegenwoordig zijn er afzuigsystemen compleet geintegreerd in de keuken.

hoekkeukens

De mogelijkheden van afzuigkappen zijn eindeloos.

Stijlvol design: Afzuigkappen zijn niet langer alleen functioneel, maar worden ook steeds meer ontworpen met aandacht voor esthetiek. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, van strak en modern tot klassiek en traditioneel.

Afzuigkappen worden steeds slimmer door nieuwe technologie: Zo zijn er afzuigkappen met ingebouwde sensoren die automatisch de afzuigcapaciteit aanpassen op basis van de hoeveelheid kookdampen.

Er is een toenemende vraag naar afzuigkappen die energiezuiniger zijn en gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals roestvrij staal en glas. Dit komt vaak ten goede aan nieuwe moderne keukens.

Integrale oplossingen: Er zijn ook afzuigkappen verkrijgbaar die naadloos geïntegreerd kunnen worden in het keukenontwerp, zodat ze minder opvallen en meer een geïntegreerd onderdeel van de keuken worden.

showroom

De keuze voor de juiste afzuigkap

Afzuigkappen kunnen werken door middel van recirculatie of afvoer naar buiten. Recirculatie houdt in dat de lucht wordt gezuiverd door middel van filters en weer terug de keuken in wordt geblazen, terwijl afvoer naar buiten de lucht uit de keuken naar buiten transporteert door middel van een afvoerkanaal.

Bij het kiezen van een afzuigkap zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte van de kookplaat, de grootte van de keuken en het type koken dat je doet. Afzuigkappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afzuigcapaciteiten en functies, zoals verlichting en afstandsbediening.

Let op, zondag gesloten!

Beste klanten,

Graag attenderen wij u erop dat onze showroom in de maanden juni, juli en augustus op zondag gesloten is.

 


Dit zal sluiten in 20 seconden