Altis Keukens

samenwerken

Altis als partner binnen uw project?

Het is u misschien al opgevallen, bij veel nieuwbouwprojecten is Altis de projectpartner voor de keukens. We zijn namelijk als geen ander in staat om individueel advies te combineren met financieel projectvoordeel. Onze ervaren projectadviseurs weten bovendien exact wat de mogelijkheden binnen uw project zijn. Daarnaast bieden ze u een zeer ruime keuze en regelen ze het volledige bouwtraject; van het inmeten tot en met het “kookklaar” opleveren.

Ervaren projectadviseurs

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met grootschalige nieuwbouwprojecten door heel Nederland.

Individueel advies

Bij ons is maatwerk ook echt maatwerk. Alle keukens welke wij leveren in nieuwbouwprojecten komen met persoonlijke wensen. 

Open en eerlijke offertes

Bij ons geen gekke addertjes onder het gras. Bij ons is de offerte de offerte met eerlijk prijzen en heldere communicatie. Dus geen verrassingen achteraf.

Prijsvast tot en met oplevering

Wij werken altijd met een ‘prijsvastbeding’. Dit betekent dat wanneer er in de looptijd prijsstijgingen zijn de kosten niet worden verhoogd.

Aantrekkelijke projectprijzen

Naast het ontwerpen en plaatsen van projectkeukens, zorgen wij vakkundig voor de perfecte realisatie van elk project tegen de scherpste prijzen.

bouwkundige tekening

Tijdens het gehele nieuwbouwproject zorgen wij voor bouwkundige begeleiding en tekeningen van de nieuw te plaatsen keukens. 

ALTIS KEUKENS

Deskundige begeleiding bij nieuwbouwprojecten

Projectkeuken nodig?

Neem contact op met Hans Wijsbeck of Jules Verwijst voor informatie over project keukens. Met jarenlange ervaring in de branche kunnen zij opties en trends bespreken en u helpen bij het ontwerp van een keuken die past bij uw behoeften voor uw (huur)woning of zorginstelling,. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft. Aarzel niet, neem vandaag nog telefonisch contact met hen op!