Altis Keukens

keukenontwerp

Een keuken met bar als centraal punt

Bij een keuken met een bar is er een verhoogd aanrecht of een eetbar geïntegreerd in de keukenruimte welke fungeert als een informele eetruimte of als een plek waar gasten kunnen zitten en met de kok kunnen praten tijdens het koken. Het biedt een gezellige en sociale sfeer, waarbij de keukenruimte wordt omgevormd tot een ontmoetingsplek. Daarnaast kan het dienen als extra werkruimte en opbergruimte, 

keuken met bar

Bij Altis vindt u altijd een keuken welke bij u past!

keuken met bar

Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een keuken met bar.

Een open keuken creëert een gevoel van ruimtelijkheid doordat de keuken visueel verbonden is met de aangrenzende leefruimtes. Dit opent de ruimte, waardoor een gevoel van luchtigheid en uitgestrektheid ontstaat.

Een open keuken bevordert sociale interactie, omdat het gemakkelijk is om tijdens het koken contact te hebben met familie en gasten. Je kunt gesprekken voeren, meedoen aan gezelligheid en toch bezig blijven met culinaire activiteiten.

Open keukens hebben een eigentijdse uitstraling en bieden mogelijkheden voor stijlvolle en harmonieuze interieurontwerpen. Je kunt materialen, kleuren en texturen naadloos combineren tussen de keuken en de aangrenzende ruimtes.

Met een open keuken kun je gemakkelijk een oogje in het zeil houden op kinderen of huisdieren terwijl je bezig bent met koken. Het creëert een gevoel van samenhorigheid en maakt het gemakkelijk om tijd met het gezin door te brengen.

Martijn vertelt u graag meer!

Wilt u meer weten over keukens met een bar? Martijn - 1 van onze keukenadviseurs - vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

showroom

Keukens met bar in onze showroom

Indien u op zoek bent naar een nieuwe keuken met een aangrenzende bar, nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan Altis Keukens. In onze schitterende showroom, gelegen op de woonboulevard in Oss, presenteren wij een uitgebreide collectie van prachtige hoekkeukens met een geïntegreerde bar. Onze deskundige keukenadviseurs staan klaar om u uitgebreid te informeren over deze keukens en u te voorzien van gedetailleerd advies dat aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften.

Let op, zondag gesloten!

Beste klanten,

Graag attenderen wij u erop dat onze showroom in de maanden juni, juli en augustus op zondag gesloten is.

 


Dit zal sluiten in 20 seconden