Altis Keukens

KLEUREN

Geef uw keuken een persoonlijke kleur

De kleuren van keukens kunnen echt heel erg verschillen, afhankelijk van wat u mooi vindt en wat op dit moment hip is. Het is best belangrijk om een kleur te kiezen die bij uw smaak en de stijl van uw huis past. Er zijn echt zoveel kleuren om uit te kiezen, dus het is slim om verschillende opties te bekijken voordat u een definitieve keuze maakt. Zoekt u echt iets unieks, dan kunt u bij Altis kiezen uit oneindig veel RAL EN NCS kleuren.

De keuze voor natuurlijke tinten

Natuurlijke kleuren zoals beige, grijs, wit en zandkleuren zijn de afgelopen tijd erg populair geworden. Deze kleuren creëren een rustgevende en serene uitstraling in de keuken.

Duurzame
uitstraling

Een duurzame uitstraling dankzij aardetinten, groene tinten en kleuren die geïnspireerd zijn door de natuur.

Kleurrijke accenten in uw keuken

Nieuwe trends zijn het toevoegen van kleurrijke accenten aan een neutrale keuken. Bijvoorbeeld door een gekleurde tegelwand, een gekleurde kraan of gekleurde accessoires.

de juiste kleur

De moeite waard om verschillende opties te overwegen

ALTIS KEUKENS

Creëer een passend geheel in uw keuken

Wilt u niet helemaal de keuken kleuren aanpassen? Dan geven simpele aanpassingen al een frisse, nieuwe uitstraling aan uw keuken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor andere kleuren op de keukenkastjes of een andere keuken kleur op de muur blaas je jouw keuken nieuw leven in.  Stem de kleuren goed op elkaar af. Zo creëert u een passend geheel in uw droomkeuken. 

Voor welke kleur keuken kiest u?

De kleur van de keuken is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

Let op, zondag gesloten!

Beste klanten,

Graag attenderen wij u erop dat onze showroom in de maanden juni, juli en augustus op zondag gesloten is.

 


Dit zal sluiten in 20 seconden