Altis Keukens

collectie

Industriële keukens met minimalistisch uiterlijk

Ontdek de stoere schoonheid van industriële keukens. Met hun robuuste materialen en strakke lijnen vormen ze een eigentijdse en functionele keuze. Laat u inspireren door de ruwe elegantie van industriële designs en creëer een keuken die indruk maakt en uw persoonlijkheid weerspiegelt.

industriele keukens

Ontdek de stoere schoonheid

industriele keukens

Wij vertellen u graag meer over de kenmerken van industriele keukens

Robuuste materialen: Industriële keukens maken gebruik van ruwe en onbewerkte materialen zoals beton, metaal en baksteen. Deze materialen geven de keuken een stoere en industriële uitstraling.

Industriële verlichting: Kenmerkend voor industriële keukens zijn grote, opvallende lampen en industriële verlichtingsarmaturen. Deze creëren niet alleen een functioneel licht, maar dienen ook als decoratieve elementen.

Vintage elementen: Soms worden industriële keukens verrijkt met vintage elementen om een extra laag van karakter en warmte toe te voegen. Denk aan vintage apparatuur, antieke meubelstukken of retro accessoires.

Contrastrijke kleurenpaletten: Industriële keukens maken vaak gebruik van een contrastrijk kleurenpalet. Denk aan combinaties van donkere kleuren zoals zwart, grijs en donkerblauw, gecombineerd met witte of metalen accenten.

Paul vertelt u graag meer!

Wilt y meer weten over industriele keukens? Paul - 1 van onze keukenadviseurs - vertelt u graag meer over de mogelijkheden!

showroom

Industriele keukens in onze showroom

Als u op zoek bent naar een nieuwe industriële keuken, nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan Altis Keukens. In onze prachtige showroom, gelegen op de woonboulevard in Oss, presenteren wij een uitgebreide collectie schitterende industriële keukens. Onze ervaren keukenadviseurs staan klaar om u uitgebreid te informeren over deze keukens en u te voorzien van professioneel advies dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Let op, zondag gesloten!

Beste klanten,

Graag attenderen wij u erop dat onze showroom in de maanden juni, juli en augustus op zondag gesloten is.

 


Dit zal sluiten in 20 seconden