Altis Keukens

Background

“Fijne connectie tussen keuken en woonkamer”

De familie Van de Vondervoort was toe aan een nieuwe keuken. De oude L-opstelling moest plaatsmaken voor een open keuken met state-of-the-art kookeiland en… meer onderling contact.

“We wilden graag een kastenwand met daarin alle apparatuur, een goede plek voor de koffiemachine en een kookeiland”, steekt Tim van wal. “Maar het allerbelangrijkst vonden we open zichtlijnen en een doorloop vanuit de woonkamer. Daarmee wilden we een fijne connectie krijgen tussen keuken en woonkamer.”

Exact zoals op de tekening

Om dat te realiseren, moest er wel verbouwd worden, vervolgt Tim. “Hierover hebben we bij verschillende keukenbedrijven advies ingewonnen. Altis dacht hier goed in mee, dus kozen we al snel voor hen.”

Aanvankelijk ging het gezin voor een donkere achterwand, een wit kookeiland en een zwart blad. “Maar het is totaal anders geworden en exact zoals het op de tekening stond. We hebben nu een oud-eiken-achterwand, een zwart eiland en een wit gemarmerd Dekton-blad. Gelukkig maar, want het is helemaal de eyecatcher geworden waar we op hoopten.”

Geen enkele verrassing

Tim vervolgt: “Ik werk tegenwoordig elke ochtend aan het kookeiland. Koffie haal ik in de aparte coffee corner. En als mijn vrouw of ik kookt, komt de rest er gezellig bijzitten. Doordat we geen afzuigkap hebben, heb je altijd goed zicht op elkaar. En de verbinding met de woonkamer is er ook, waardoor we inderdaad makkelijker contact met elkaar hebben.”

Over Altis spreekt Tim dan ook met lof. “Ze hebben veel technische kennis en bieden een goede service. Maar wat ons het meeste aansprak, was de openheid en eerlijkheid: alles was meteen duidelijk, geen enkele verrassing. En als iets niet kon, dan werd dat ook gewoon gezegd. Echt heel prettig!”

Soort keuken:
Moderne kookeiland

Opgeleverd:
Januari 2022

Plaats:
Oss

Kijk naar mogelijkheden

We proberen altijd samen met de klant te kijken naar de mogelijkheden. Dat begint met de ruimte waar de keuken in komt. Waar vroeger keukens nog weggestopt werden is het een nu een connectie tussen de keuken en woonkamer.
Paul Verwijst Bedrijfsleider

Let op, zondag gesloten!

Beste klanten,

Graag attenderen wij u erop dat onze showroom in de maanden juni, juli en augustus op zondag gesloten is.

 


Dit zal sluiten in 20 seconden