Altis Keukens

De keukentrends voor 2023

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer een maand oud en onze showroom is helemaal uitgebreid met de nieuwste 2023 modellen keukens. Het is zeker de moeite waard om eens naar onze showroom te komen.

Maar wat zijn nu eigenlijk de keuken-trends voor 2023? Wij nemen ze graag met u door. 

Slimme keukens: De integratie van slimme technologie, zoals spraakgestuurde apparaten en app-gestuurde apparatuur, zal in populariteit blijven groeien.

Duurzame materialen: Milieuvriendelijke materialen, zoals bamboe en gerecyclede plastics, zullen steeds meer gebruikt worden in keukenontwerp.

Opvallende kleuren: Opvallende en heldere kleuren zullen steeds meer populair worden voor keukenkasten, werkbladen en achterwanden.

Gevlochten oppervlakken: Gevlochten oppervlakken, zoals terrazzo en beton, zullen vaker gebruikt worden voor werkbladen en achterwanden.

Multifunctionele ruimtes: De trend naar open-concept keukens en de integratie van woon- en eetruimtes zal doorgaan, wat zal leiden tot de creatie van meer multifunctionele keukenruimtes.

Verborgen opbergruimte: Verborgen opbergoplossingen, zoals uittrekbare provisiekasten en apparaatgarages, zullen steeds populairder worden.

Modern vintage: De trend naar een mix van vintage en moderne ontwerpelementen zal doorgaan, met de nadruk op messing en gouden accenten.

Dit zijn enkele van de verwachte trends, maar trends kunnen veranderen en hangen af van individuele voorkeuren en de huidige ontwerpomgeving.